Itt lesznek tavasszal állások


A tavasz is sok új álláslehetőséget hozott álláskeresőink számára.
Összegyűjtöttük, hogy mely területen tevékenykedő cégek hirdetnek sok új pozíciót most !

Nagyon rég volt ilyen magas a magyar munkaadók felvételi kedve: az ötödük toborzásba kezd.
2015 második negyedévében a magyar munkaadók 18 százaléka tervez létszámbővítést, 5 százalékuk elbocsátással számol, háromnegyedük viszont nem változtat a munkavállalói létszámon. A Mapower Munkaerő-piaci Mutató +10 százalékon áll a szezonálisan kiigazított adatok alapján. (A mutató nettó értékét úgy számítják ki, hogy az elbocsátást tervező munkaadók számából kivonják a munkaerő-felvételre készülők számát.)
"A magyar munkaadók a 10 százalékos mutatóval Európában a legoptimistábbak közé tartoznak. A pozitív kilátásokat az építőipar és a gyártás területén ügyfeleink is megerősítették, különösen Nyugat-Magyarországon, és az autóiparban, illetve az autóipari beszállítóknál. A képzett szakmunkások, gépkezelők, technikusok és mérnökök iránti igény hónapról hónapra nő" - magyarázta az adatokat Dalányi László, a ManpowerGroup Hungary ügyvezető igazgatója. folytatás itt>>.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy célokat tűzzünk magunk elé álláskeresőként. Tervezzük meg a napunkat, hetünket, hónapunkat. Határozzuk meg, hogy mennyi időt töltünk álláskereséssel, mennyit az állásokra való jelentkezéssel, szakmai cikkek átolvasásával, idegen nyelv tanulásával, stb. Végezetül pedig tűzzünk ki egy dátumot, amikorra meg fogjuk találni az új helyünket!
További álláslehetőségek>>



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések