Ismét elérkezett egy 10 milliószoros teremtő erejű nap

Ismét elérkezett egy 10 milliószoros teremtő erejű nap. S kívánom, hogy a mai energiákat jól tudd használni a magad és a világ hasznára, örömére!
Ma van az év második tízmilliószoros teremtő napja és az ilyen napok felerősítik a gondolataid, a szavaid és a tetteid teremtő erejét. Felkészültél, hogy végre valóra válthasd az álmaid?

Az idei évben azért is különösen fontosak ezek a napok, mert 2017 az egyes szám teremtő erejével rendelkezik, így a mai nap hatványozottan érvényes minden, ami a tízmilliószoros napokon érvényes.

Ha van bármilyen kívánság a szíved mélyén, aminek megvalósulására régóta vágysz, akkor foglalkozz vele többet a mai napon, mert minden amit ma teszel tízmilliószorosan felerősödve hat. Olyan energiák lépnek ilyenkor működésbe, amelyek a leghaloványabb lángocskát is lángoló tűzcsóvává erősítik

István, ma egész egyszerűen nem vallhatsz kudarcot.

Légy bátor és adj erőt annak, amit régóta szeretnél elérni. Lehet, hogy eddig kudarcok sorozatával kellett újra és újra szembenézned, de most megnyílik feletted a bőségszaru.

Ne légy most kishitű, mert akkor a kishitűségedet fogod megerősíteni
Engedd el a félelemeidet, mert ha félelmek árnyékolják a szívedet, akkor azok is erősebbek lesznek. Ne aggódj a jövőd miatt, mert akkor az aggodalmaidat fogod felerősödve visszakapni

Annyi időt töltöttél már félelemmel és aggódással.

Kérdezd meg magadtól őszíntén István, segít neked, ha állandóan aggódsz? Mondd csak ki bátran: “Elég volt a félelemből és az aggodalomból, mostantól én irányítom az életem és megteremtem mindazt a csodát,, amire vágyom”

István, megérdemled, hogy végre boldog légy!

Megérdemled, hogy mindent megkapj, amire vágysz, csak annyit kell tenned, hogy a mai napon végre megengeded magadnak, hogy mindezek belépjenek az életed. Ha máskor nem legalább a mai napon légy bátor és képzeld el, hogy a dolgaid mostantól a lehető legjobban alakulnak. Nem gondolod, hogy végre itt az ideje, hogy mostantól másképp legyenek a dolgaid.

Pontosan tudom, hogy milyen nehéz pozitívan látni a jövőt, ha körbe vagy véve félelemmel...
Mit üzen ez a nap, s mire nyit lehetőséget?

Ma megformálhatod és megteremtheted az új életed alapját.

Érdemes a nap során magadra szánt időben - nőként és férfiként egyaránt - a szívet meghallgatnod, befelé figyelned és megkérdezned magadtól:

Milyen életet szeretnék valójában élni? Kikkel és hogyan? Milyen körülmények között?
Milyen lenne, ha megengedném magamnak a boldogságot, a bőséget, a szerelmet?
Miben és minként gátlom saját boldogulásomat, boldogságomat, kiteljesedésemet?
Miben lenne jó, ha magam mellé állnék?

Problémás, konfliktusos élethelyzetekben, kapcsolati megélésekben pedig:

Hogyan tudod most úgy táplálni magam, hogy erőt meríthessek az élethelyzet megváltoztatására?
Hogyan tudok úgy jelen lenni, hogy a kommunikációmban a szeretet-elfogadás- avagy az elengedés, szabaddá tevés nyerjen teret miközben fel tudjam vállalni AKI VAGYOK!

A középpontból áradó harmónia

Érdemes belső meditációban ezért azon dolgoznod ma, hogy milyen kettősségek között lenne jó kiegyenlítened az energiákat? Hol és miben tapasztalod az önmagadból való kilendültséget, és főként mit is jelent az EGYENSÚLY a számodra?

Avagy a nap fő kérdései és előrelépési lehetőségei:

mit jelent az egyensúly és a harmónia számodra az egyes életterületedben, kapcsolataidban?
az ellenpontokkal, önmagadhoz képesti "másságokkal" megbarátkozni, békét kötni az elfogadás jegyében - fenntartva a saját határaidat, és ezzel önmagad elfogadtatását is a saját "jogos másságod" jegyében

Tudsz befelé figyelni? Hallod a szíved szavát?

Ha befelé figyelsz, és már tudsz jól befelé figyelni, akkor könnyedén ömlik a válasz....azt máris alakíthatod úgy a napod, hogy amit csak szeretnél, azt máris behozd valamilyen formában. Ha nem, az említett alkotó tevékenységek és a természettel való kapcsolódás segíthet elcsendesedned és kapcsolódnod Szíved Szavával, Lelked Dalával.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések