dolgozz othhonról

Tökéletes megoldás azoknak, aki szeretnének egy folyamatosan emelkedő, hosszútávú jövedelmet elérni.
Akik nem a csodára várnak, hanem az igazi megoldás keresik! Azoknak, akik az életet igazán élni akarják, de közben biztos háttér van mögöttük! Szetar, a tökéletes üzlettár!
Előregisztrációs időszak* vége: 2018.05. 31.
Egyszerűen otthonról működhet neked is Online, az otthonodban, a saját eszközeidről irányíthatod a tevékenységedet! Ráadásul nem kell semmit sem venned és nem kell semmit sem eladnod! Csak mutasd meg másoknak is, hogy minden olyan egyszerű mint az 1x1!
Itt regisztrálhatsz

SZOLGÁLTATÁSOK, TERMÉKEK és CSOPORTÉPÍTÉS

Ajánld másoknak is partnereink szolgáltatásait és minden szolgáltatás után legyen neked jutalékod!*



Magyarország kép

Hirdetési szolgáltatás 3.155 települési hirdető oldalon

Partnerünk a © Radar Hirdető Rendszer 3.155 település hirdető oldalát ajánlhatod az ismerettségi köröd részére.
Minden általad regisztrált fizetős hirdető után 30% jutalékban* részesülsz! Természetesen ingyenesen is lehet hirdetést feladni. A központi oldala itt érhető el:
Mobil kép

Mobil telefon és internet flotta szolgáltatás

Magyarországon több mint 12 millió SIM kártyát használnak és naponta 30.000 hűségidő jár le! Ők mind keresik a legjobb mobil szolgáltatást! Ajánld másoknak partnerünk mobil szolgáltatási csomagjait és minden létrejött rendelés után egyszeri 30% jutalékot* kapsz. A mobil flotta szolgáltatás itt érhető el:





Weboldal, webáruház, honlap készítési szolgáltatás

Magyarországon 200.000 cégnek közel az ötöde még nem rendelkezik honlappal! 40.000 potenciális ügyfél várja hogy megszólítsák! Ajánld weboldal készítési szolgáltatásainkat és minden új megrendelés után 30% jutalékban* részesülsz. A weboldal készítési szolgáltatás itt érhető el:

Hirdetési szolgáltatás 18 országos hirdető oldalon

Ajánld a radarhirdeto.hu-t! Minden általad regisztrált fizetős hirdető után 30% a jutalék*!

Képes Apró hirdetési szolgáltatás 3.200 weboldalon

Partnerünk a Radar Hirdető Rendszer 3.155 települési, 24 budapesti kerületi és 21 országos hirdető oldalára ajánlhatod a Képes Apró hirdetések megjelentetését.

Egyszerű, gyors hirdetés feladás a saját településeden vagy akár 3.155 településen.
6 féle méretű KÉPES APRÓ hirdetési felület közül lehet választani, mely a települési hirdető oldalak főoldalán jelenik meg. A feladandó hirdetésed egyidejűleg több település hirdető oldalán is láthatóvá teheted, vagy választhatsz budapesti, kerületi, megyei, országos, 3.155 településen történő megjelentetést is.
Minden általad regisztrált fizetős Képes Apró hirdető után 30% jutalékban* részesülsz!
A Képes Apró hirdetési szolgáltatás itt érhető el:

Legyen neked is saját hirdetési weboldalad!

Magyarországon több mint 600.000 cég és magánszemély rendszeresen hirdet! Ők mind keresik a legeredményesebb hirdetési megoldásokat!
Ha a hirdetők saját hirdető oldalt kérnek, akkor konkurencia mentesen tudnak hirdetni! Gyakorlatilag olyan, mint ha a hirdetőnek egy saját hirdető rendszere lenne, így a hirdetési listában csak a saját hirdetései fognak megjelenni.
Ezen kívül ezekhez a saját aloldalakhoz egyedi design-t, egyedi kinézetet is tudsz hozzá választani!
Ajánld a hirdetőknek partnerünk aloldali szolgáltatását és minden létrejött rendelés után 30% jutalékot* kapsz.
Az aloldali hirdető szolgáltatás itt érhető el:

Hirdetési szolgáltatás 24 budapesti hirdető oldalon

Partnerünk a Radar Hirdető Rendszer 24 budapesti, kerületekre tagolt hirdető oldalát ajánlhatod az ismerettségi köröd részére.
Minden általad regisztrált fizetős hirdető után 30% jutalékban* részesülsz!
Jutalék a hirdetési egyenleg feltöltés után is jár. Ingyenes hirdetést is lehet feladni. A Radar Hirdető Rendszer bármelyik hirdető oldalán nemzetközi hirdetést is feladhatsz!
A központi oldala itt érhető el:

Legyél az ingatlan közvetítő partnereink ajánlója!

Magyarországon évente 20.000 használt lakás cserél gazdát és emellet 15.000 új lakás épül. A tulajdonosaik mind keresik a legjobb lakás vásárlási és értékesítési megoldásokat!
Ajánld nekik a Szetart és a partner hálózatát! A velünk szerződött Ingatlanközvetítő partnerek elvégzik az ingatlan közvetítési feladatokat, és ezért te, a hozzánk beérkezett jutalék 30%-át* kapod meg. Ne feledd: mindegy, hogy valaki eladni akar, vagy ingatlant keres, irányítsd hozzánk!
A további információ csak aktív Szetar tagok számára hamorosan elérhető lesz. Egy kis türelmet kérünk!

Megelőlegezett Szetár hirdetési szolgáltatás

Extra hirdetési szolgáltatás azoknak, akik szeretnének nagyon profi hirdetési megoldást! Mindez úgy, hogy kockázatmentesen, előre fizetendő költségek nélkül, a szerződött partnerünknek megelőlegezzük. Fizetnie csak a szerződésben meghatározottak szerint a hirdetett termék értékesítését követően kell, a szerződésben előre meghatározottak szerint.
Minden a közreműködésed általad létrejött és teljesült szerződés után 30% jutalékban* részesülsz!
A további információ csak aktív Szetar tagok számára hamorosan elérhető lesz. Egy kis türelmet kérünk!

CSOPORTÉPÍTÉS

Ajánld másoknak is a SZETAR tagságot és minden szolgáltatás után legyen neked is csoport jutalékod!*
Szuper kép

Csatlakozz a szolgáltatás és termék ajánlói rendszerünkhöz

Regisztrálj INGYENESEN Szetar tagnak! Online, az otthonodban, a saját eszközeidről irányíthatod a tevékenységedet! Ráadásul nem kell semmit sem venned, és nem kell semmit sem eladnod! Nincs havi kötelezettséged vagy előírt limited. Annyi a feladatod, hogy ajánld vagy kérd magadnak partnereink termékeit vagy szolgáltatásait, és legyen tied az ezek után járó jutalék!*
Hidd el, minden olyan egyszerű mint az 1x1! Regisztrálni itt lehet:
https://szetar.hu/?a=1109853424

Szív kép

Építs csoportot a Szetarral könnyen és egyszerűen

Nincs más dolgod, csak kötetlen munkaidőben ajánld másoknak is a Szetart! Érezd, hogy milyen szuper, amikor másoknak segíthetsz valami jó és különleges lehetőséggel! Ha legalább öten csatlakoztak hozzád Szetar tagként, attól kezdve Csoportvezető vagy és csoport jutalékra jogosulsz. Minden közvetlen hozzád csatlakozott Szetar tag és hirdetésszervező jutalákalapjának a 20%-át kapod meg csoport jutallékként. Látod? Adni jó és kapni öröm!
Itt jelentkezhetsz be:
 https://radarhirdeto.hu/karrier?a=1109853424

Jelentkezz országos vagy helyi hirdetésszervezőnek

Jelentkezz hozzánk helyi, országos hirdetés szervezőnek! A munkatárs feladata a cégekkel történő kapcsolatfelvétel, regisztráció kitöltése online formában, valamint a folyamatos kapcsolattartás a saját maga szerződtetett cégekkel. Jelentkezhetsz Területi vezető hirdetésszervezőnek is. A Területi vezető fő feladata a hirdetés szervezői csapat létrehozása az adott területen. Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.
További részletek itt:
* A jutalék az adott szolgáltatás jutalékalapjából számolható ki. Az egyes szolgáltatások jutalékalapját a Start oldalon tekintheted meg. Ha a hirdető először az egyenlegét töltötte fel, akkor a jutalék az egyenleg feltöltéskor kerül kifizetésre és nem a hirdetés díjának kiegyenlítésekor.

https://szetar.hu/?a=1109853424

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések