Hétfőig még lehet jelentkezni az ingyenes és álláslehetőséget kínáló informatikai képzésre

 Hétfőig még bárki jelentkezhet a 4 hónapos, ingyenes IT képzésre , melynek végzősei álláslehetőséget is kapnak, így már az idei év végén munkába állhatnak, méghozzá akár minimum bruttó 500 ezer forintos kezdő fizetésért. A résztvevők számára teljesen díjmentes – a leendő munkaadóik által finanszírozott – képzésre legalább középszintű német vagy angol nyelvtudással lehet jelentkezni. A sikeres felvételihez emellett programozói alapismeretek is szükségesek, amelyeket ugyancsak ingyenesen megszerezhetnek a jelentkezők.

A karrierváltás mellett döntő, elsősorban 20-40 évesek körében kiemelkedően népszerűvé váltak az elmúlt években a néhány hónapos intenzív programozó-képzések – az úgynevezett bootcampek –, amelyek egy része az elhelyezkedéshez szükséges gyakorlati tudás átadása mellett álláslehetőséget is kínál. Ezek résztvevői egy 4-6 hónapos intenzív, napi 8-10 órás képzést elvégezve munkába is állhatnak junior informatikusként – méghozzá az IVSZ felmérése szerint a korábbi keresetük akár több mint duplájáért.

Hétfőig lehet jelentkezni az ingyenes és állásgaranciát adó IT képzésre

-----------------------

Hogyan készülj fel a következő angol nyelvű állásinterjúdra ??kattints >>> 

 ----------------------------------------------










2022-ben tovább nő a munkaerőhiány a hazai IT szektorban, ráadásul az informatikusok más iparágakban is keresettek: pénzügyi területen például nagy az igény az elsősorban a bankok és biztosítók által használt PL/1 programnyelvet ismerő szakemberekre.
A legnagyobb hazai bootcampek közé tartozó PROGmasters ezért július közepén elindítja négy hónapig tartó Java + PL/1 képzését, amelyet ingyenesen elvégezhetnek a résztvevők, mivel a képzés tandíját a végzettek leendő munkaadói finanszírozzák. A képzésre legkésőbb június 27-éig lehet jelentkezni, a bejutáshoz legalább középszintű német vagy angol nyelvtudás szükséges.

---------------
Dósa András - üzleti angolnyelv-tanár

--------------------------------

A németül beszélő végzettek még idén állást kaphatnak az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft-nél, méghozzá minimum bruttó 500 ezer forintos kezdő fizetéssel. Ráadásul a cégnél egy tapasztalt programozó bruttó egymillió forint felett kereshet, minden ledolgozott teljes év után pedig automatikusan jár a 13. havi fizetés.

Az angolul legalább középszinten tudó végzettek a PROGmasters több mint 80 partnercége egyikénél kaphatnak állást.

Ingyenesen felkészítenek a képzés felvételijére

A PROGmasters egy többfordulós felvételi során – a képzésre jelentkezők alap programozói tudásának, motivációjának, valamint nyelvtudásának felmérése után – választja ki a résztvevőket. A sikeres felvételihez szükséges alapszintű programozói tudás megszerzéséhez a tananyagot a PROGmasters ingyenesen biztosítja a képzésre jelentkezőknek.



Java + PL/1 mainframe programozó képzés - PROGmasters   













Rengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek felmérések a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek.


munkakeresés: kérdőív (munka-kereses.blogspot.com)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések