kérdőívek





 Szerezz extra jövedelmet otthonról felmérésekben való részvétellel 

🏡💰

Olyan rugalmas, otthonról végezhető munkalehetőséget keresel, amellyel kiegészítheted a- jövedelmedet, miközben megoszthatod értékes véleményedet? Akkor ne keress tovább! Meghívunk, hogy vegyél részt a kérdőíves kereseti lehetőségeknek szentelt izgalmas platformunkon. És most esélyt kapsz arra is, hogy részt vegyél havi nyereményjátékunkon, ahol értékes utalványokat és akár egy telefont is bezsebelhetsz. 

orszagospanel.hu/regisztrálj


...és már meg nyerted a telefont de nem ilyenre vágytál...

Add el telefonod könnyedén! Kattints ide: Rejoy.hu

-------------------------------------------------------------

A GfK Piackutató Intézet több mint 25 éve végez felmérést a magyar háztartások körében a napi fogyasztási cikkek (élelmiszerek, háztartási vegyi áru, gyógyszer, stb.) vásárlásaival kapcsolatban.
Ezt a felmérést úgynevezett panelkutatás keretében végzi, melynek alapja a háztartáspanel.

A háztartáspanel az Intézettel állandó kapcsolatot fenntartó háztartásokból áll, melyek folyamatosan beszámolnak napi fogyasztási cikk vásárlási szokásaikról:
A háztartást vezető személy(ek) rögzítik a bevásárlás körülményeit (pl. fizetés módja, vásárlás összege és helyszíne), illetve részletes adatokat rögzítenek a megvásárolt termékekkel kapcsolatban (mennyiség, ár, esetlegesen termékjellemzők)

Az együttműködés – amit kérünk

Azt kérjük paneltagjainktól, hogy a bevásárlások után egyszerűen olvassák be a megvásárolt termékek vonalkódját és rögzítsék a vásárlás egyéb adatait. A háztartástag(ok) a GfK MyScan alkalmazás vagy a szkenner segítségével vásárlásonként rögzítik a vásárlás körülményeit (pl. fizetés módja, vásárlás összege és helyszíne), illetve részletes adatokat szolgáltatnak a megvásárolt termékekkel kapcsolatban (mennyiség, ár, termékjellemzők, stb.).

Az együttműködés – amit ajánlunk

Részvétel egy nemzetközi kutatásban a magyar Háztartáspanel tagjaként. A kutatásból származó összesített, a háztartások vásárlási szokásait elemző adatok képezik a nagyvállalatok és intézmények döntéseinek alapját, így Ön közvetve befolyásolhatja a megfelelő áru- és szolgáltatásválaszték kialakítását.  A Háztartások az együttműködésért pontokat kapnak, melyeket virtuális számlájukon tartunk nyilván és azokat ajándékokra válthatják be. Mindezek mellett évente kétszer sorsolást tartunk, ahol a rendszeresen együttműködő háztartások vásárlási utalványokat nyerhetnek, ezzel is megköszönve folyamatos munkájukat.

Együttműködne velünk? - A további lépések ---------------------



Fizetett felmérések
A MOBROG®-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz


A részvételed a MOBROG felméréseiben nemcsak értékes bepillantást nyújt nekünk, de jutalmazunk is érte! Minden készített felmérő után az előállított bevételt közvetlenül jóváírjuk tagi fiókodban, hogy gyorsan és hatékonyan gyűjthesd a jutalmakat. Ha úgy érzed, itt az idő, könnyedén beválthatod az egyenlegedet PayPalon és más eszközökön keresztül.

A MOBROG a németországi SPLENDID RESEARCH GmbH piackutató intézet szolgáltatása. Világszerte végzünk felméréseket az interneten, illetve okostelefonokra írt alkalmazásunkon keresztül. Online panelünk egy globális hálózat részét képezi, így még a széleskörű felméréseket is kiváló minőségben tudjuk elvégezni.

A felméréseinken résztvevők hálánk és fáradozásaik elismerése jeléül fizetésben részesülnek, amelyet PayPal-en keresztül vehetnek fel.

Az emberek megosztják a véleményüket, és változtathatnak a világon. Kezdje el még ma, és keressen pénzt online felméréseinkkel.

  • érdekes felmérésekkel kereshetsz pénzt, és hozzájárulhatsz a tudomány és piackutatás eredményeihez

  • személyes adataid védelme 100%-osan garantált

  • a felmérés kitöltése előtt mindig tudatjuk veled, hogy mennyi időt vesz igénybe egy felmérés, és mennyit kereshetsz vele

https://mobrog.com



---------------------------------------------------------------------


RONDOgo – A nyeremények és a szórakozás világa

A RONDOgo a nyeremények és a szórakozás világa. Ingyen játszhatsz és nyerhetsz. Válaszd ki a nyereményt és gyűjtsd hozzá a kirakósokat.





Fizetett felmérések állnak rendelkezésre

Vegyél részt a felmérések kiválasztásában és keress készpénzt. Ahhoz, hogy könnyen és gyorsan pénzt keress, válaszd ki a felmérést, válaszolj a kérdésekre, és jóváírják a feltüntetett összeget!  Minden órában és minden nap új közvélemény-kutatások és hírek kerülnek hozzáadásra!


https://www.surveoo.com






https://www.rondogo.hu/



















Még nem váltottál újszerű telefonra? Talán időre van szükséged, hogy átgondold.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések