Tízezreket kaphatsz, ha ezeknél a bankoknál nyitsz bankszámlát

 

MagNet Bank: a számlanyitó kampány 

Lakossági ajánlóprogram összesen akár 400 000 forintnyi ajándék pénzért

A 18 év feletti, lakossági számlatulajdonosok ajánlókódot igényelhetnek az internetbankban, hogy azzal más, 18 év feletti magánszemély vagy vállalkozás új ügyfélként bankszámlát nyisson, illetve legkésőbb 2024. január 31-ig jelzáloghitel szerződést kössön. Az ajánlókódot csak számlanyitáskor (bankfiókban vagy az online számlanyitási felületen), illetve jelzáloghitel igénylésekor lehet megadni, utólag már nem.

  • Csillag, Diamond, Házhozszámla és Merkúr bankszámla sikeres igénylése esetén az ajánló és az ajánlott egyaránt 10 000 forintot kap,
  • Mars, Jupiter, Nap, Üstökös, Civil, Szféra, Házmester bankszámla sikeres igénylése esetén az ajánló és az ajánlott egyaránt 25 000 forintot kap,
  • 10 millió forint alatti kölcsönösszegű lakossági jelzáloghitelnél sikeres igénylés esetén az ajánló és az ajánlott egyaránt 20 000 forintot kap,
  • 10 millió forint alatti kölcsönösszegű lakossági jelzáloghitelnél sikeres igénylés esetén az ajánló 20 000 forintot, az ajánlott 40 000 forintot kap.

Sikeres igénylésnek számít, ha a lakossági bankszámláknál, illetve a Merkúr bankszámlánál a meghívott új ügyfél 25 000 forint összértékben vásárol bankkártyával a számlanyitást követő 3. naptári hónap végéig, a többi jogi személyek számára nyitható bankszámlánál pedig legalább 250 000 forint összértékű terhelési tranzakciót végez a számlanyitást követő 3. naptári hónap végéig (melyet le is könyvel a bank). Jelzáloghitelnél az minősül sikeres igénylésnek, ha az első három törlesztőrészletet késedelem nélkül törleszti az adós.  

Regisztrálj ajánló kódommal / CHV-091 / és még további 10 000 Ft lakossági számla nyitásával, cégessel,ill a bank kedvező kamatozású hitelei után még 25.000 Ft ill. 40.000 Ft ot is kapsz..
CHV-091

https://www.magnetbank.hu/hello/?ajanlokod=CHV-091&fbclid=IwAR1IuZdQ1GHnzB3TnBo2Jl6ilLI_o-Zd46GtT8enurq-JVQ7jhTyqj4ZTIg
CHV-091

Csillag számlacsomagunk, becsületkasszás számlavezetéssel már a 14. életévét betöltött ifjúság számára is elérhető!
🌱Nyiss a gyermekednek bankszámlát, indítsd el a tudatos bankolás útján: nevelkedjen pénzügyileg tudatos, környezetére és a társadalmi ügyekre érzékeny generáció!
📱És nem utolsósorban, utald a zsebpénzt pár mozdulattal, bárhol is vagy: a MobilBankodból! Akkor itt a remek lehetőség, hogy a hiteldíjad díjmentesen és jelentősen csökkentsd. Minél nagyobb összegű közösségi betét gyűlik össze a hiteled mögött, annál kedvezőbbé válik annak díja számodra. Barátaid, családod anélkül is segíthetik a hiteled, hogy kölcsönt adnának Neked, elég, ha megtakarításaikat Mentor Plusz betétben helyezik el, és Téged jelölnek kedvezményezettként. Amennyiben adatlapodat nyilvánossá teszed, a Programban nemcsak rájuk, de a Bank többi közösségi betétesére is számíthatsz ebben. Ha a diszkréció számodra ennél fontosabb, mostantól gyűjthetsz betétet csak azoktól, akiket Te magad kérsz fel erre.

https://www.magnetbank.hu/hello/?ajanlokod=CHV-091&fbclid=IwAR1IuZdQ1GHnzB3TnBo2Jl6ilLI_o-Zd46GtT8enurq-JVQ7jhTyqj4ZTIg


Az ügyfélajánló program 2018. június 1-től visszavonásig tart.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések