otthoni munkák




„Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.”

(Gróf Széchenyi István)

Sokan keresnek otthoni munkát, ami összeegyeztethető az életvitelükkel, a családi életükkel, azonban a legtöbben megrekednek a keresgélés szintjén. Az otthon végezhető munka legtöbbször hölgyek esetében merül fel, akik szeretnének hasznos, egyben bevételszerző tevékenységet folytatni, ugyanakkor az időbeosztásukat szeretnék maguk meghatározni, a család igényeivel összeegyeztetve.

Legtöbben keresnek, de nem találnak, ezért inkább lemondanak a kötetlen munkaidő, a szabad időbeosztás lehetőségéről, holott magánszemélyként, egyéni vállalkozásként vagy kisvállalkozásként számos tevékenységbe foghatnak bele, ami otthon is végezhető, nem szükséges hozzá jelentős kezdőtőke, mellékállásként is végezhető és biztosítja a megélhetéshez szükséges összeget.








Mi az, amit mindenképp tudnod kell, ha otthon végezhető munkát keresel:

-érdemes alapos piacfelmérést végezned és piacismeretet szerezned, mielőtt belevágsz, ezzel minimalizálhatod a kockázatot, valamint felmérheted, milyen bevételekre tehetsz szert és mennyi idő alatt
-    fontos időt hagynod magadnak, hisz egyetlen vállalkozás sem indul el azonnal. Tapasztalatot és ügyfeleket kell szerezned! Ennek időtartama átlagosan 3-6 hónap, bár ez lehet kevesebb és több is. Ha már rendelkezel ügyfél-jelöltekkel, akkor lerövidülhet az idő, míg ha pl. családod és esetleg főállásod is van, akkor ne keseredj el, ha 6 hónap után még nem éred el a kívánt szintet!


-   Mi is az otthoni munka? A „valódi” távmunka, amit a törvény is meghatároz, valójában olyan munkát jelent, amit alkalmazottként végzel egy cég számára. Otthoni munkát azonban nem csak alkalmazottként végezhetsz. Dolgozhatsz másodállásban, egyéni vállalkozóként vagy céges formában is (pl. Bt., Kft.).


Elindulhatsz önállóan is akár másodállásban, kiegészítő tevékenységként.

Van egy hobbid, érdeklődési területed amiben már profinak érzed magad?
Élj meg ebből.
Indíts blogot (int pl ez amit olvasol. :) ), weboldalt ahol megoszthatod tudásodat, építs köré követőket, pl facebookon, hírlevelekkel tartsd velük a kapcsolatot.

ingyenes blog, weboldal készítők :
pl: http://www.22183.abbcenter.com/


Add el tudásod tanfolyam vagy e-book formájában, árulj egyedi cuccokat.

Helyezz ki a témának megfelelő hirdetéseket , ehhez a legjobbak egyike a blogger-he kapcsolható
Google AdSense, ehhez csak regisztrálni kell a google szolgáltatásába ingyenesen (itt jobbra is találhatsz párat belőle, nem igényel különös tudást pár kattintással ki tudod helyezni.
itt:
http://www.blogger.com/go/adsensedashboard

Akinek van weblapja, annak mindenképpen ajánlanám ezt:

http://www.adbox.hu/affiliates/keress-penzt.php?source=adbox&medium=facebook&campaign=meghivom_1500&a_aid=boldoggyermekkot


Magyar hirdetőpartner, sok fizetett hirdetést tudsz kitenni weblapodra, kifizetés minimum 10e HUF-tól, és a kifizetésed kérheted bérszámfejtéssel, tehát adózott összeget kapsz bankszámlára! Ami még lényegesebb szempont, amiért sokkal jobb a többi hirdetőpartnernél: Magánszemélyeknek egyszerűbb használni, regisztrációkor ad alapból 1000 HUF-t, illetve csak magyar hirdetéseket ad, így nagyobb valószínűséggel nézik meg! Sajnos a google Adsense-vel is az a tapasztalatom, hogy csak angol nyelvű hirdetéseket adott, és alig volt klikkem rá!

Szóval aki szeretne egy kis pénzt keresni weblapjával, annak mindenképp csak ajánlani tudom, nagyon korrekt hirdető partner!
http://www.adbox.hu/affiliates/keress-penzt.php?source=adbox&medium=facebook&campaign=meghivom_1500&a_aid=boldoggyermekkot

hasonló ez is:
Legyen Ön is Careerjet partnerprogram tagja



Webshop üzemeltetés

Nincs szükséged saját készítésű termékekre ahhoz, hogy webshopod legyen. Vedd fel a kapcsolatot nagykereskedőkkel és árulhatod az ő termékeiket a saját árréseddel vagy felveheted a kapcsolatot gyártókkal és jutalék ellenében eladhatod az ő termékeiket. Mivel sokkal több tehetséges készítő van, mint amennyi ügyes, internet marketingben is jártas marketinges, ezért erre a tevékenységre kiváló üzletet építhetsz fel.

Regisztrálhatsz már kész partnerprogramokra és azokat a termékeket add el az oldalon keresztül.

Ami lényeges, hogy kiválaszd a saját célcsoportodat és kizárólag a nekik szóló termékeket áruld a shopodban!

Sőt , ma már ez se szükséges..
nézz rá erre:
http://szebbelet-szebbelet.blogspot.hu/search/label/munka

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések