a pénz

 A pénz egy eszköz, olyan, mint a gyárakban az alapanyagok, az asztalosnak a fa, amivel dolgozik, a péknek a liszt. Ahhoz, hogy valamit elő tudj állítani, hogy étel kerüljön az asztalra, hogy legyen egy asztalod, vagy eladható terméked, használnod kell az erőforrásaidat. Ki kell engedni a markodból a pénzt, és el kell fogadni, hogy a használat során kevesebb lesz belőle.

Sokan ettől megrettennek, s végül ez lesz a saját fejlődésük és boldogságok legfőbb gátja.
Minden nap nyomon követik a pénzmozgást. Precízen tudják, mennyi készpénz van otthon és mennyi a kártyán. Azzal is pontosan tisztában vannak, hogy ezért az összegért mennyit dolgoztak. Nem pusztán értékelik, de túlértékelik a pénzt, míg végül semmi sem lesz olyan értékes, mint a pénz maga.
Nem vágnak bele a rég esedékes felújításba, mert akkor csappanna az összekuporgatott forrás. Nem veszik meg a vágyott családi autót, helyette toldják-foldják a 30 éves régi kocsit, nem mennek el egy hosszabb útra, mert nincs mivel, s amúgy is drága az üzemanyag, nyaralásról szó sem lehet, mert rablás, ami a szálláshelyeken van, nagyon szép a kirakatban az a kabát, de arany áron mérik, jó lesz ott a 3 évvel ezelőtt vett is. Sorolhatnám.
Ezek az emberek a számok bűvkörébe kerülnek, s onnan nem is tudnak elszabadulni. Nincs nagyobb tragédia, mint amikor csökken a bankszámla egyenlegén látható összeg, s nincs nagyobb győzelem, mint amikor emelkedik a szám.
A kérdés csak az, hogy milyen áron? Mi minden szalaszt el a zsugori ember csak azért, hogy pénze legyen, s mihez kezd a keservesen összekuporgatott forintokkal az élete végén?

Hogyan duplázhatod meg a bevételeidet akár 1 év alatt,

 pusztán 3 tudományosan bizonyított terület fejlesztésével?


                                                           szendreiadam.hu














Rengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek felmérések a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek.


munkakeresés: kérdőív (munka-kereses.blogspot.com)






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések