tippelj a EBre értékes nyerreményekért

 

Tippeld meg, ki viszi haza az aranyérmet a 2024-es labdarúgó EURO-ról, és pályázz sportfelszerelésre vagy 15 000 forintra!

Míg a 2024-es jégkorong-világbajnokságon hamarosan kiderülnek az érmesek, az idei év legfontosabb labdarúgó-tornája még mindig nagy kérdőjel. Add meg tipped, és vegyél részt a nyereményjátékban, ahol érdekes nyereményeket nyerhetsz!

Elkészítettünk egy EURO 2024-es labdarúgó sportfogadási versenyt. A 2024-es Labdarúgó Európa-bajnokság - UEFA EURO 2024 2024 június 14. és július 14. között kerül megrendezésre Németországban. Tippeld meg helyesen, hogy melyik csapat nyeri az aranyérmet, és részt veszel egy érdekes nyereményekkel kecsegtető sorsoláson.

Az eredményeket legkésőbb 2024.7.31-ig közöljük.

Miből áll a versenyünk?
Válaszolj az e-mailben küldött meghívóra, és találja ki, ki nyeri az aranyérmet az idei UEFA EURO 2024-en Németországban.

Hogyan lehet részt venni?
A tippversenyen részt vehet a Magyar Országos Panel bármely tagja, aki 2024. június 25-ig regisztrált és sikeresen átesett az ellenőrzésen, Magyar Országos Panel bármely tagja, aki 2024. június 25-ig regisztrált és sikeresen átesett az ellenőrzésen (Katt ide>>), csatlakozhat a tippversenyhez, és megtippelheti azt a csapatot, amelyik aranyérmet nyer a 2024-es németországi UEFA EURO 2024-en.

                                           REGISZTRÁLJ ITT>> orszagospanel.hu/



  

🎉 Csatlakozz a Magyar Országos Panelhez és nyerj értékes nyereményeket! 🎉

Regisztrálj most, légy aktív paneltag és vegyél részt a nyereményjátékokban! Tölts ki kérdőíveket, oszd meg véleményed, és gyűjts pontokat! 💬✨

A pontjaidat készpénzre válthatod vagy jótékony célra ajánlhatod fel. 💵❤️

orszagospanel.hu Regisztráció menete:

  1. Kattints a linkre és regisztrálj!

  2. Töltsd ki a profilodat!

  3. Töltsd ki az első rövid kérdőívet!

  4. Várd a telefonhívást az adataid hitelesítéséhez!

Formáld a jövőt! Regisztrálj most és legyél részese a változásnak! 🌍



















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések